06-53531559 info@kalistechniek.nl
Selecteer een pagina

Diensten

Bekijk hieronder onze diensten…

Jachtbouw

Voor diverse opdrachtgevers in de scheeps- en jachtbouw voert Kalis Technische Dienstverlening verschillende werkzaamheden uit. Denk bijvoorbeeld aan het inbouwen van technische installaties zoals leidingwerk, het installeren van airco’s, aanleggen en inbouwen van toiletten, douches en afvoeren.

Ook het aanleggen van pompen, onderhoud aan motoren en laswerk zijn specialisaties van Kalis Technische dienstverlening binnen de jachtbouw.

Offshore projecten

Offshore is een groeiende industriële markt, waarbij olie- en gaswinning de bekendste activiteiten zijn. De vraag naar energie wordt steeds groter en zo ook het belang van goed werkende installaties. Kalis Technische Dienstverlening heeft zeer veel ervaring in deze sector en biedt diensten aan op het gebied van revisie en onderhoud van (diesel)motoren en kleine technische installaties.

Klein technisch onderhoud

Voor zowel bedrijven als particulieren is Kalis Technische Dienstverlening uw partner als het gaat om onderhoud aan auto’s, brommers en buitenboordmotoren. Veiligheid en kwaliteit staan hierbij altijd voorop. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Particulieren

Kalis Technische Dienstverlening biedt ook graag zijn diensten aan particulieren. Klussen in en om het huis waar u zelf niet aan toe komt, of de kennis en ervaring niet voldoende voor heeft, kunt u met een gerust hart overlaten aan Kalis Technische Dienstverlening. Denk bijvoorbeeld aan het maken en plaatsen van een schutting of het aanleggen van leidingwerk voor sanitair. Samen met u bekijkt Roger Kalis de mogelijkheden en uw wensen worden altijd gerespecteerd.